Lue lisää yrityksestämme – Inspire Change Oy palvelee koko Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Inspire Change Oy haluaa olla mukana tekemässä liiketoimintaa uudenlaisella tavalla. Tällä sivulla kerromme lisää yrityksestämme ja ajatusmaailmastamme.

 

Yrityksemme on saanut alkunsa heinäkuussa 2021. Toimintamme perimmäisenä tarkoituksena on olla tukemassa positiivista muutosta osana yhteisöämme.

Luotettava työllistäjä ja positiivisen muutoksen kantava voima 

Tavoitteemme on pystyä tarjoamaan vakaa toimeentulo kaikille työntekijöillemme. Sponsoroimme nuorten harrastuksia, minkä lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia lupaaville tekijöille. Luomme joustavia työmahdollisuuksia urheilijoille, jotka eivät vielä pysty kilpailemaan omalla alallaan työkseen.

Työntekijät ovat käyntikorttimme 

Mielestämme tyytyväiset työntekijät ovat parasta mahdollista mainosta yrityksellemme. Hyvinvointi ja viihtyminen näkyvät päällepäin. Miellyttävä työilmapiiri näkyy ja tarttuu myös asiakkaisiin sekä sidosryhmiimme, jolloin kaikki menestyvät yhdessä. 

Toiminnan vastuullisuus kaiken perustana

Mielestämme kaiken yritystoiminnan on perustuttava vastuullisuuteen ja kestävään toimintatapaan. Emme halua olla rasite ympäristöllemme, vaan tarjota kehitystä ja ratkaisuja asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme toimintaan.