Kuljetuspalvelut ja muutot ympäri Suomen

Ota yhteyttä!

Inspire Change Oy tarjoaa luotettavat kuljetuspalvelut asiakkaan ehdoilla. Toteutamme muuttojen ohella kuljetuspalveluita yksityishenkilöiden ja yritysasiakkaidemme tarpeisiin joustavasti.

 

Tarvitsitpa sitten auton kuljettajalla tai ilman, meiltä löydät erilaiset vaihtoehdot omaisuutesi tai yritystoimintasi siirtämiseen paikasta toiseen ympäri Pirkanmaan.  

Pyydä meidät arvioimaan kohteesi, kerro puhelimitse kuljetustarpeestasi tai tilaa kuljetus lomakkeella. Olemme muutoksen kantava voima palveluksessasi Pirkanmaalla! 

Asiakkaan mielen mukaista kuljetuspalvelua 

Tarjoamme sinun tarpeidesi mukaan räätälöityjä ratkaisuja huonekalujen, toimiston ja muun irtaimiston siirtämiseen. Käytössämme on ajoneuvoja, jotka soveltuvat moniin kuljetustarpeisiin. Kuljettajillamme on erilaisten ajoneuvojen kuljetukseen vaadittava osaaminen ja ajokortit. Olemme tavoitettavissasi nopeallakin aikataululla.

 

Kuljetustarpeita on yhtä monenlaisia kuin on asiakkaitakin. Olemme kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, joka pitää takuuvarmasti huolen omaisuudestasi. Kysyntää tarjoamallemme palvelevalle ja rehdille kuljetuspalvelulle on riittänyt, joten tavoitteemme on lisätä kalustoa seuraavan toimintavuoden aikana.

 

Kerro meille, mitä olet siirtämässä, ja me keksimme parhaan tavan saada se kohteeseen toivomanasi ajankohtana. 

Tee tilaus!